• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

BumPro Tights - Dette må du vite

Bumpro tilbyr en rekke ulike tights og treningsklær til dame. Utvalget deres består av et variert sortiment av treningsklær, men noe av det de er mest kjent for er tightsene deres. BumPro kan kjøpes på tights sine hjemmesider

 

BumPro Tights

BumPro Beam Tights

En veldig elastisk tights med høyt liv, som er laget av mykt stoff og former seg fint etter kroppen. Denne tightsen er seamless, og har et stoff som er hurtigtørkende. Et godt alternativ til deres bestselgende tights, er vår Elevate Vortex Leggings. Denne tightsen er gjennom kombinasjon av seamless teknologi og strategisk design, formet til å gi bakdelen et løft. Det er en av de få seamless tightsene som virkelig gir en shaping-effekt. Midjebåndet holder tightsen på plass under treningsøkten. 

Seamless treningstights med ribbestrikket midjebåndRosa seamless tights med shaping effekt

 

BumPro Power Up Tights

Slank og sømløs tights med superhøy midje og god passform. Den har ekstra midjestøtte og stretch for å fremheve den feminine silhuetten. Dette er en allsidig tights som fungerer til alle former for trening. En av våre tightser som også har disse egenskapene er Elevate Wave Leggings. Den har et diskret design og føles god og myk mot huden. Veldig godt egnet til leg day, yoga, løping eller andre former for trening. 

Blå seamless treningstights med høyt livGrå tights med seamless teknologi

 

BumPro Hyper Tights

En seamless tights med perfekt passform. Treningstightsen er høy i livet og stretchy med god support. Tightsen er best egnet til styrketrening eller trening i gym. Den tightsen vi anbefaler som et godt alternativ, er Fit Tights. Det er en seamless treningstights med et stilrent og sofistikert utseende, og har mange av de gode kvalitetene til BumPro sin tights. 

Blå seamles tights som former seg etter kroppenGrå stilren seamless treningstights med høyt liv

 

Black Friday hos BumPro

BumPro kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Rabattkode på BumPro

Rabatt på BumPro kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til BumPro om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til BumPro. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at BumPro har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "BumPro" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

BumPro Salg og outlet

BumPro har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.
Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer!

BumPro Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra BumPro.

Bumpro treningsklær og rabattkode i Norge